Grandlife – Slapen in een Helicopter!

Voor mensen die gek zijn van vliegen of helicopters is dit een uitgelezen kans voor een unieke ervaring. In een plaats in Schotland – Stirling heeft een stel namelijk een helicopter omgebouwd tot een luxe slaap plaats. Er is maar liefst plek voor 6 personen om te slapen. Zeker voor mensen die fan zijn van helicopters is dit een mooie en intrigerende plek om te slapen. De eigenaren van de helicopter hebben geen kosten gespaard om de ervaring zo compleet mogelijk te maken.

Veel van de originele onderdelen zijn intact gehouden om zo de gasten een goede indruk te geven van hoe de helicopter eruit zag. Zo krijgen de gasten namelijk echt het gevoel van een helicopter. De helicopter is niet niks het is namelijk bijna 17 meter lang en van alle luxe voorzien. Met een eigen keuken, badkamer en drie slaapkamers.

 

Pracht locatie voor een overnachting

De eigenaren van de helicopter hebben zo’n 42.000 euro in geinvesteerd om de ervaring zo compleet mogelijk te maken. Zeker voor mensen met een liefde voor vliegen is dit dus een uitgelezen kans om een zeer speciale nacht te ervaren.

Mocht je nu meer van dit soort gave dingen willen ontdekken dan kun je hier meer over vinden op Grandlife.nl.  Dit is een website met allerlei intrigerende verhalen over premium lifestyle nieuwtjes. Wellicht een interessante inspiratie bron voor je eigen leven. Voor mij persoonlijk werkt het erg motiverend om dit soort inspirerende verhalen te lezen over de levenswijze van intrigerende mensen.

local_offerevent_note September 6, 2017

account_box Internetbureau


local_offer